• Inscrie-te la newsletter!

  • Despre Edbo Construct

    SC EDBO CONSTRUCT/DESIGN SRL a devenit cunoscută pe piaţă atât prin calitatea lucrărilor realizate şi preţurile accesibile, cât şi prin seriozitatea şi respectul de care a dat dovadă în relaţiile cu clienţii – persoane fizice şi juridice. Ne recomanda experienta de 15 ani si peste 100 de case construite. Producem şi comercializăm la standarde europene tâmplarie din lemn stratificat la cel mai bun nivel calitativ, precum si case pe structura de lemn.

    Realizăm la cerere orice tip şi formă de tâmplarie din lemn stratificat: ferestre şi uşi de exterior cu geam termoizolator, uşi de interior într-o gamă variată de modele cu diverse tipuri de geam ornament (sablat, termofuziune, vitralii, etc.), scări interioare etc. Cu ajutorul echipelor de lucru realizam case de lemn la un nivel inalt de calitate, create si personalizate in functie de dorintele si necesitatile clientilor. Construim case si vile pe structura din lemn, cabane si case de vacanta, mansarde, mobilier de gradina, terase, lucrari specifice de imprejmuire si garduri de lemn, garaje din lemn, mobilier din lemn.

    Proiectele marete incep de la idei simple, desavarsite prin puterea mintii si mai ales prin cea a sufletului. Asa a inceput un nou capitol din viata familiei EDBO. Casa EDBO s-a nascut din pasiune, ambitie si dragoste fata de lucrul bine facut. Incapand de la proiectare si pana la finisare totul a fost facut cu mare grija si cu atentie sporita pentru detalii, pentru a oferii viitorilor locatani, nu numai o locuinta, ci un camin in care sa traiasca alaturi de cei dragi cele mai frumoase momente din viata lor. Casa EDBO nu este numai o casa, este o bucatica din sufletul celor care au ajutat la ridicarea ei.