• Inscrie-te la newsletter!

 • Design interior

  La interior finisajele sunt realizate pe gips carton ignifug de 12,5 mm, gletuit si vopsit. La parter, pardoseli din gresie portelanata, iar la etaj, parchet stratificat stejar. Wc cu bazine ingropate in pereti, chiuvete bai din marmura compozit, baterii Kludi. Sistemul de incalzire cuprinde termostate de ambient cu touch screen in fiecare camera, conectate la un controller central, prin care puteti controla temperatura din casa prin intermediul internetului. Sistem iluminat interior – exterior LED, care asigura un iluminat placut (lumina calda) cu un consum energetic foarte scazut (iluminat interior-exterior aprox. 300W). Intrerupatoarele sunt cu sensor de miscare si cu posibilitatea de reglarii intensitatii luminoase. Sistem de securitate. Usi interior din stejar stratificat cu sistem inchidere “soft close”

  • Usi interior

   usi interior din stejar stratificat cu sistem inchidere “soft close”

  • Iluminat

   Sistem iluminat interior – exterior LED, care asigura un iluminat placut (lumina calda) cu un consum energetic foarte scazut (iluminat interior-exterior aprox. 300W).

  • Bai

   Bai cu pardoseli calde, obiecte sanitare IDEAL Standard cu baterii KLUDI si mobilier lemn.

  • Termostate ambient si intrerupatoare

   Termostate ambient cu "touch screen"in fiecare camera, ofera posibilitatea creearii unui micro climat individual in fiecare camera. intrerupatoare cu senzori de miscare si cu posibilitatea reglarii intensitatii luminii.

  • Sistem de incalzire

   Sistemul de incalzire este unul eficient din punct de vedere energetic, cu emisii reduse de CO Daikin Altherma. Acesta este un sistem complet de incalzire a locuinţei şi a apei menajere ce are la baza tehnologia pompelor de caldura cu sursa de aer. Acesta reprezinta o alternativa flexibila şi eficienta din punct de vedere financiar la boilerul cu combustibili fosili. Are şi o opţiune de racire. Caracteristicile inerente privind eficienţa energetica ale Daikin Altherma il transforma in soluţia ideala pentru consumul redus de energie şi nivelul scazut al emisiilor de CO2. Sistemele sale de incalzire de temperaturi ridicate şi scazute furnizeaza un confort optim. Pompele de caldura de inalta eficienţa, cu tehnologie avansata a compresorului, transforma caldura neutilizata şi inepuizabila din aerul din jur in caldura utilizabila, fie ca parte a sistemului de climatizare in ansamblul sau, fie pentru a incalzi apa calda menajera. in plus, sistemul este uşor de instalat.

  Plan parter

  Suprafete utile parter

  bucatarie: 12.27 mp;

  baie: 3.90 mp;

  loc de luat masa: 12.70mp;

  hol+casa scarii 13mp;

  living: 18.80mp.

  Plan etaj

  Suprafete utile etaj

  dormitor spate (mov): 12.70mp;

  baie hol: 5.3mp;

  dormitor fata (albastru): 13.7 mp;

  hol+casa scarii: 3.84mp;

  dormitor matrimonial 18.52mp;

  baie matrimoniala 3.96 mp.