• Inscrie-te la newsletter!

 • Design Exterior Futurist

  Construita intr-un stil modern Casa EDBO iti ofera caldura unui camin unde abia astepti sa te intorci dupa o zi istovitoare. Lemnul ofera o caldura aparte casei, creeaza senzatia de confort, plus ca nu incomodeaza catusi de putin, nici macar din punct de vedere termic/financiar, ba chiar din contra, e cunoscut faptul ca, in general, casele de lemn au costuri de intretinere mai mici.

  Ferestrele si usile exterioare sunt confectionate din lemn triplustratificat si geam termoizolant si antiefractie. Terasele si balcoanele au pardoseli tip DECK din lemn thermotratat si balustrade din sticla antiefractie. Usa intrare confectionata din lemn triplustratificat cu geam termopan ornament si dotata cu sistem acces DIALOCK. Sisteme parasolar glisante din lemn thermotratat la toate ferestrele si usile de terasa. Sitemul de iluminat exterior tehnologie LED cu lumina calda, confera casei un aspect modern.

  • Acoperis

   Acoperisul este asezat pe aceasi structura de grinzi si stalpi KVH, asamblata cu elemente de prindere ROTHOBLAAS. Izolatia este reazlizata cu vata bazaltica cu grosimea de 200 mm si densitate de 40 kg/m3, doua randuri de OSB de 10 mm si trei straturi de folii (o bariera de vapori la interior, o folie transpiranta unisens la exterior si o folie anticondens). Casa este acoperita cu tabla faltuita. Tabla pentru faltuit este un material fara varsta, elegant si versatil, ce poate fi astfel modelat incat sa satisfaca cele mai mari exigente in materie de invelitori. Acoperisul Casei EDBO este un acoperis elegant, realizat din otlel de cea mai inalta clasa. Profilul sau aminteste de tabla fatuita traditlional pastrand in acelasi timp un aer modern.
  • Iluminat exterior

   Sitemul de iluminat exterior tehnologie LED cu lumina calda, confera casei un aspect modern.
  • Usa intrare

   Usa intrare confectionata din lemn triplustratificat cu geam termopan ornament si dotata cu sistem acces DIALOCK si prag automat. Dialock este sistemul inteligent de identificare şi încuiere bazat pe tehnologia cu transponder.  Această tehnologie face posibilă deschiderea şi închiderea fără atingere, şi aduce cu sine un înalt nivel de siguranţă, chiar şi în cazul pierderii cheilor.
  • Placare lambriu lemn Thermotratat

   Placarile exterioare cu lemn confera casei un aspect placut. Prin procesul de tratare termica rezultă o modificare a structurii celulare, prin care lemnul tratat termic reacționează mai putin decât în stare inițială la umiditatea din ambient și la lipsa acesteia. Lemnul tratat termic prezintă astfel o stabilitate accentuată a formei, o reducere semnificativă a comportamentului de umflare și contragere, precum și o tendință redusă la formarea de fisuri ceea ce ii ofera o durata de viata mare. Finisajele s-au realizat cu impregnanti si lacuri pe baza de apa ( SIKKENS ) rezistente la actiunea razelor UV, umiditate ridicata si îsi pastreaza culoarea la actiunea acestor factori.
  • Sistem Parasolar Glisant

   Cand vrei sa te retragi din agitatia cotidiana, nimic nu e mai placut decat sa tragi parasolarele la ferestre si sa te bucuri de relaxare in intimidate. Parasolarul este un sistem de umbrire ce asigura protectia impotriva actiunii razelor solare si a ploii, dar are si un important rol estetic, fiind proiectat in armonie cu arhitectura cladirii. Scopul acestui sistem este de a reduce costurile de racire pe parcursul verii si permite accesul luminii naturale in spatiul interior al cladirii.Sunt realizate din lemn thermotratat cu forma de trapez. Finisajul Parasolarelor  se realizeaza cu impregnanti si lacuri pe baza de apa ( SIKKENS ) rezistente la actiunea razelor UV, umiditate ridicata si îsi pastreaza culoarea la actiunea acestor factori.
  • Ferestre Lemn Stratificat

   Ferestrele sunt confectionate din lemn triplustratificat cu geam termopan 4 sesons, cu bagheta termica si Duplex LowE.